Etarget oglašavanje

 

Etarget oglašavanje

 

Etarget oglašavanje - oglašavanje na internetu po najnižim cijenama na tržištu uz Cezais - marketing rješenja.

 

Imate potrebu za oglašavanjem na Etarget mreži? Možemo vam ponuditi oglašavanje putem Etarget mreže po najnižim cijenama na tržištu ili putem drugih marketinških kanala po vašem izboru. Provodimo profesionalne marketinške kampanje skrojene po vašim mjerama i potrebama.

 

Etarget oglašavanje se provodi kontekstualnim ciljanjem, pomoću niz različitih ključnih riječi, koje povezujete sa svojim proizvodom/uslugom ili djelatnošću! U ponudi imate mogućnost oglašavanja putem tekstualnog, i tekstualno slikovnog oglasa. Pogledajte igled oglasa u nastavku:

 


Tekstualni oglasi

 

 

Tekstualni slikovni oglasi

 

 

Kod Etarget oglašavanja svoj marketinški budžet koji planirate investirati sami određujete, nama plaćate samo izradu i vođenje marketinške kampanje po našem važećem cjeniku za oglašavanje putem zasebnih marketinških kanala. Vaš oglas se prikazuje na mreži od preko 500 partnerskih portala u kojima se ubrajaju i najpoznatiji portali Hrvatske.

Cezais – marketing rješenja je specijalizirana tvrtka/agencija za oglašavanje na internetu koja trenutno spada među najpvoljnijim pružateljima online oglašavanje u Republici Hrvatskoj i široj regiji. Našim klijentima možemo ponuditi široku paletu raznih mogućnosti oglašavanja putem interneta. Oglašavanje kroz najpoznatije i najmoćnije marketinške kanale u Hrvatskoj ili državi po vašem izboru. Raspolažemo sa dugogodišnjem iskustvu na području online oglašavanja, izradili smo i vodili preko 200 marketinški kampanja. Našim klijentima nudimo ne samo profesionalno i učinkovito oglašavanje nego i najpovoljnije oglašavanje na internetu u Hrvatskoj.

Minimalni budžet koji je potreban za pokretanje marketinške kampanje na Etarget mreži jest 1.000,00 kn + pdv. Troškovi izrade marketinške kampanje po određenom kanalu se kreću između 100,00 i 300,00 kn + pdv, ovisno o složenosti kampanje. Troškovi vođenja marketinške kampanje se kreću od 50,00 do 200,00 kn + pdv ovisno o dužini trajanja vaše kampanje.

Sve aktivnosti od same pripreme izrade osmišljavanja oglasa programiranja određenih postavki izrade koncepta pristupa određenom tržištu analize ključnih riječi, analiza tržišta, analize potreba i želja krajnjeg klijenta i ostale aktivnosti su uračunati u cijeni izrade kampanje.

Sve aktivnosti kao što su optimizacija oglasa ili ključnih riječi, izmjene oglasa, praćenje kampanje, izvješćivanje i ostalih aktivnosti su uračunate u cijeni vođenja kampanje.

Sa marketinškim budžetom od 1.000,00 kn + pdv možete svoje usluge i proizvode prezentirati publici od 10.000 do 100.000 ljudi. Vama se naplaćuje samo one osobe koje iskažu interes za ono što nudite i ujedno kliknu na vaš oglas. U tom slučaju sa navedenim budžetom možete očekivati između 1.000 i 5.000 klikova! Točan broj kllikova i koje možete očekivati ovisi o cijeni klika.


Cijena klika (CPC) ovisi o nekoliko faktora, saznajte više u nastavku.

Princip formiranja cijene na Etarget mreži partnerskih portala, cijena klika ovisi o sljedećim faktorima:

  • Atraktivnosti oglasa (za krajnjeg Internet korisnika)
  • Odabranim ključnim riječima unutar kampanje
  • Ponude i potražnje za vaše usluge/proizvode na određenom tržištu
  • CTR - omjer prikaza i klikova na određeni oglas
  • Licitacija (ponuda za CPC ili CPM) krajnjeg oglašivača po određenoj ključnoj riječi
  • Licitacija (ponuda za CPC ili CPM) krajnjeg oglašivača po određenoj web lokaciji

 

Za više informacija o našim internet i marketing uslugama i proizvodima kliknite na ovaj link, internet usluge i proizovde.

Za više informacija o oglašavanju na internetu kliknite na ovaj link, oglašavanje na internetu.

 
Live Chat
Tweet