Retarget oglašavanje

 

Retarget oglašavanje

 

Retarget oglašavanje - oglašavanje na internetu po najnižim cijenama na tržištu uz Cezais - marketing rješenja.

 

Imate potrebu za oglašavanjem Retarget-ingom na Etarget mreži? Možemo vam ponuditi oglašavanje Retarget-ingom putem Etarget mreže po najnižim cijenama na tržištu ili putem drugih marketinških kanala po vašem izboru. Provodimo profesionalne marketinške kampanje skrojene po vašim mjerama i potrebama.

 

Retarget oglašavanje se provodi kontekstualnim ciljanjem, pomoću niz različitih ključnih riječi, koje povezujete sa svojim proizvodom/uslugom ili djelatnošću! U ponudi imate mogućnost oglašavanja putem tekstualnog, i tekstualno slikovnog oglasa. Jedina razlika između etarget oglašavanja i retarget oglašavanja jest što programski algoritam prati vašeg posjetitelja nakon što je bio na vašim web stranicama, i samim time mu prikazuje novu oglasnu poruku sa kojom ga pokušava dodatno poticati na kupovinu vašeg proizvoda ili usluge. Pogledajte primjer igleda oglasa u nastavku:

 


Tekstualni oglasi

 

 

Tekstualni slikovni oglasi

 

 

Kod Retarget oglašavanja svoj marketinški budžet koji planirate investirati sami određujete, nama plaćate samo izradu i vođenje marketinške kampanje po našem važećem cjeniku za oglašavanje putem zasebnih marketinških kanala. Vaš oglas se prikazuje na mreži od preko 500 partnerskih portala u kojima se ubrajaju i najpoznatiji portali Hrvatske.

Cezais – marketing rješenja je specijalizirana tvrtka/agencija za oglašavanje na internetu koja trenutno spada među najpvoljnijim pružateljima online oglašavanje u Republici Hrvatskoj i široj regiji. Našim klijentima možemo ponuditi široku paletu raznih mogućnosti oglašavanja putem interneta. Oglašavanje kroz najpoznatije i najmoćnije marketinške kanale u Hrvatskoj ili državi po vašem izboru. Raspolažemo sa dugogodišnjem iskustvu na području online oglašavanja, izradili smo i vodili preko 200 marketinški kampanja. Našim klijentima nudimo ne samo profesionalno i učinkovito oglašavanje nego i najpovoljnije oglašavanje na internetu u Hrvatskoj.

Minimalni budžet koji je potreban za pokretanje marketinške kampanje na Etarget mreži uz Retarget-ing oglašavanje jest 1.000,00 kn + pdv. Troškovi izrade marketinške kampanje po određenom kanalu se kreću između 100,00 i 300,00 kn + pdv, ovisno o složenosti kampanje. Troškovi vođenja marketinške kampanje se kreću od 50,00 do 200,00 kn + pdv ovisno o dužini trajanja vaše kampanje.

Sve aktivnosti od same pripreme izrade osmišljavanja oglasa programiranja određenih postavki izrade koncepta pristupa određenom tržištu analize ključnih riječi, analiza tržišta, analize potreba i želja krajnjeg klijenta i ostale aktivnosti su uračunati u cijeni izrade kampanje.

Sve aktivnosti kao što su optimizacija oglasa ili ključnih riječi, izmjene oglasa, praćenje kampanje, izvješćivanje i ostalih aktivnosti su uračunate u cijeni vođenja kampanje.

Sa marketinškim budžetom od 1.000,00 kn + pdv možete svoje usluge i proizvode prezentirati publici od 10.000 do 100.000 ljudi. Vama se naplaćuje samo one osobe koje iskažu interes za ono što nudite i ujedno kliknu na vaš oglas. U tom slučaju sa navedenim budžetom možete očekivati između 500 i 2.500 klikova! Točan broj kllikova i koje možete očekivati ovisi o cijeni klika.


Cijena klika (CPC) ovisi o nekoliko faktora, saznajte više u nastavku.

Princip formiranja cijene na Etarget mreži partnerskih portala, cijena klika ovisi o sljedećim faktorima:

  • Atraktivnosti oglasa (za krajnjeg Internet korisnika)
  • Odabranim ključnim riječima unutar kampanje
  • Ponude i potražnje za vaše usluge/proizvode na određenom tržištu
  • CTR - omjer prikaza i klikova na određeni oglas
  • Licitacija (ponuda za CPC ili CPM) krajnjeg oglašivača po određenoj ključnoj riječi
  • Licitacija (ponuda za CPC ili CPM) krajnjeg oglašivača po određenoj web lokaciji

 

Za više informacija o našim internet i marketing uslugama i proizvodima kliknite na ovaj link, internet usluge i proizovde.

Za više informacija o oglašavanju na internetu kliknite na ovaj link, oglašavanje na internetu.

 
Live Chat
Tweet