Xclaim oglašavanje

 

Xclaim oglašavanje

 

Xclaim oglašavanje - oglašavanje na internetu po najnižim cijenama na tržištu uz Cezais - marketing rješenja.

 

Imate potrebu za oglašavanjem na Xclaim mreži? Možemo vam ponuditi oglašavanje putem Xclaim mreže po najnižim cijenama na tržištu ili putem drugih marketinških kanala po vašem izboru. Provodimo profesionalne marketinške kampanje skrojene po vašim mjerama i potrebama.

 

Xclaim oglašavanje se provodi kontekstualnim ciljanjem, zakupom određene ključne riječi (jedne ili više), koje povezujete sa svojim proizvodom/uslugom ili djelatnošću! U ponudi imate nekoliko različitih oglasnih površina koje detaljnije možete pogledati u nastavku, kao i nekoliko primjera koje možete odmah online pogledati:

 


Xclaim txt

Kontektualni oglas koji sadrži tekstualni oglas. Naplaćuje se po kliku. (PRIMJER)

Cjenik zakupa usluge

Format: Tekst
Cijena Xclaimtxta: 1,70 Kn po kliku
Eksluzivna cijena: 2,30 Kn po kliku

 

Xclaim logo

Kontektualni oglas koji sadrži tekstualni oglas + logotip. Naplaćuje se po kliku. (PRIMJER)

Cjenik zakupa usluge

Format: Tekst + logo (120x90)
Cijena: 2,30 Kn po kliku
Eksluzivna cijena: 3,10 Kn po kliku

 

Xclaim jumbologo
Kontektualni oglas koji sadrži tekstualni oglas + veliki horizontalni logotip. Naplaćuje se po kliku. (PRIMJER)

Cjenik zakupa usluge

Format: Tekst + logo (230x40)
Cijena: 2,55 kn po kliku
Eksluzivna cijena: 3,44 Kn po kliku

 

Xclaim video

Kontektualni oglas koji sadrži video unutar oblačića. Naplaćuje se po kliku. (PRIMJER)

Cjenik zakupa usluge

Format: Video oglas (300x250)
Cijena: 7,90 kn po kliku
Eksluzivna cijena: n/a

 

Xclaim bubble

Bubble možete urediti prema svome ukusu! Dizajnirajte svoj oblačić. Naplaćuje se po kliku. (PRIMJER)

Cjenik zakupa usluge

Format: Flash (300x250)
Cijena: 5,90 Kn po kliku
Eksluzivna cijena: n/a

 

Xclaim flash

Kontektualni oglas koji sadrži flash banner unutar oblačića. Naplaćuje se po kliku. (PRIMJER)

Cjenik zakupa usluge

Format: Flash (300x250)
Cijena: 4,90 Kn po kliku
Eksluzivna cijena: n/a

 

 

Kod Xclaim oglašavanja svoj marketinški budžet koji planirate investirati sami određujete, nama plaćate samo izradu i vođenje marketinške kampanje po našem važećem cjeniku za oglašavanje putem zasebnih marketinških kanala. Vaš oglas se prikazuje na mreži od preko 300 partnerskih portala u kojima se ubrajaju i najpoznatiji portali Hrvatske.

Cezais – marketing rješenja je specijalizirana tvrtka/agencija za oglašavanje na internetu koja trenutno spada među najpvoljnijim pružateljima online oglašavanje u Republici Hrvatskoj i široj regiji. Našim klijentima možemo ponuditi široku paletu raznih mogućnosti oglašavanja putem interneta. Oglašavanje kroz najpoznatije i najmoćnije marketinške kanale u Hrvatskoj ili državi po vašem izboru. Raspolažemo sa dugogodišnjem iskustvu na području online oglašavanja, izradili smo i vodili preko 200 marketinški kampanja. Našim klijentima nudimo ne samo profesionalno i učinkovito oglašavanje nego i najpovoljnije oglašavanje na internetu u Hrvatskoj.

Minimalni budžet koji je potreban za pokretanje marketinške kampanje na Xclaim mreži jest 1.000,00 kn + pdv. Troškovi izrade marketinške kampanje po određenom kanalu se kreću između 100,00 i 300,00 kn + pdv, ovisno o složenosti kampanje. Troškovi vođenja marketinške kampanje se kreću od 50,00 do 200,00 kn + pdv ovisno o dužini trajanja vaše kampanje.

Sve aktivnosti od same pripreme izrade osmišljavanja oglasa programiranja određenih postavki izrade koncepta pristupa određenom tržištu analize ključnih riječi, analiza tržišta, analize potreba i želja krajnjeg klijenta i ostale aktivnosti su uračunati u cijeni izrade kampanje.

Sve aktivnosti kao što su optimizacija oglasa ili ključnih riječi, izmjene oglasa, praćenje kampanje, izvješćivanje i ostalih aktivnosti su uračunate u cijeni vođenja kampanje.

Sa marketinškim budžetom od 1.000,00 kn + pdv možete svoje usluge i proizvode prezentirati publici od 1.000 do 10.000 ljudi. Vama se naplaćuje samo one osobe koje iskažu interes za ono što nudite i ujedno kliknu na vaš oglas. U tom slučaju sa navedenim budžetom možete očekivati između 100 i 1.000 klikova! Točan broj kllikova i koje možete očekivati ovisi o cijeni klika.


Cijena klika (CPC) ovisi o nekoliko faktora, saznajte više u nastavku.

Princip formiranja cijene na Xclaim mreži partnerskih portala, cijena klika ovisi o sljedećim faktorima:

  • Ovisno o vrsti oglasne površine sa kojom se oglašavate
  • Ovisno o zakupu određenih ključnih riječi ekskluzivno/standardno

 

Za više informacija o našim internet i marketing uslugama i proizvodima kliknite na ovaj link, internet usluge i proizovde.

Za više informacija o oglašavanju na internetu kliknite na ovaj link, oglašavanje na internetu.

 
Live Chat
Tweet